Okategoriserade

Inred med ärvda möbler

Det är inte ovanligt för en äldre släkting, har en preferens för den typ av dekorera som han eller hon föredrar.  Saken är den att vissa folk helt enkelt gillar en särskilda stil av dekorera som äldre släktingar eller  föräldrar gillade. De vill bara inte att det ändras. Det finns ingen anledning till varför de inte vill att det ska göras som de vill. Detta gäller särskilt om personen i fråga har tillbringat hela sitt liv i den stilen, precis som det har varit för det mesta sedan deras föräldrar var barn.

Möbler kan vara svåra att ge upp. Du kanske tänker på detta som att ge upp en favorit hobby eller tidsfördriv, men den här gången är det din ärvda möbler som ger dig problem. Du måste få bollen i rullning i den riktning som du vill ha den i innan du försöker gå vidare utan dem. Du måste först ta reda på vilken typ av arrangemang som du går för. Om du dekorerar för någon som redan gillar att klä upp (och du kan hitta några bra, fast, prisvärd bitar för dem som gillar att spendera sin tid ser söt), är du sannolikt att kunna uppnå ett bra utseende som du skulle vara nöjd med. Det kan göra det lättare för dig att bestämma vad du ska ersätta  möbler med.

Minnen från ärvda möbler

Om du försöker passa in lite något i utrymmet, men det är inte din personlighet, måste du räkna ut den typ av möbler som passar in i den livsstilen. Är det mer formellt än tillfälligt eller informellt? Om så är fallet, måste du matcha den med din inredning. När du har listat ut vilken typ av möbler som du ska använda, kan du sedan räkna ut vilka bitar du har råd att göra utan. Om du vet vilken typ av möbler som du vill men du inte har tillräckligt med pengar för att förvärva den, är chansen att du kanske aldrig kan förvärva den. Du kan också bestämma att du vill ha ett rum i huset inrett i en stil som du är bekväm i och har en särskild affinitet för. Om så är fallet, kanske du måste lämna rummet avskalat. eller ge tillbehör i det rummet en liten uppdatering för att få det att se bättre ut.

Ibland bestämmer du dig för att du vill behålla en eller två objekt från dina ärvda möbler, eller om du bestämmer att sälja några av dina gamla möbler. Du kanske bestämmer dig för att gå med en viss typ av tyg eller material i det rummet, eller så kanske du bara bestämmer dig för att det är dags för lite ny färg. Anta inte bara att eftersom du har en äldre uppsättning möbler att det är i god form. Om det finns några skador i ramar eller gångjärn, eller kanske några lösa skruvar, är det dags att få det fast. Du måste också bestämma vad du ska bli av med, om du bestämmer dig för att sälja den. som kan kräva en del arbete från din sida.

Du kommer förmodligen att behöva köpa nya mattan om du behöver göra om golv i ditt vardagsrum och matplats. Det är också en bra idé att lägga till en ny matta i det rummet. Ibland kan du behöva kasta ut några av dina gamla möbler, såsom ditt bord och stolar och få några nya.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *