Inredning

Platsbyggd garderob – stilrent och personligt

En platsbyggd garderob är det ultimata sättet att maximera förvaringsutrymmet i sovrummet samtidigt som man får en stilren inredning. Till skillnad från standardgarderober kan en platsbyggd garderob anpassas exakt efter dina behov och önskemål.

Utnyttja utrymmet optimalt

Med en platsbyggd garderob kan du utnyttja varenda centimeter av tillgängligt utrymme på bästa sätt. Garderoben byggs på plats vilket gör att den kan anpassas precis till rummets mått och vinklar. På så vis kan du få plats med betydligt mer förvaring än med en standardgarderob. Genom smarta lösningar som utdragbara galgar, roterande klädstång och inbyggda lådor kan du dessutom utnyttja höjden och djupet optimalt.

Anpassad efter dina behov

En fördel med platsbyggda garderober är att de kan skräddarsys helt efter dina specifika behov. Vill du ha massor av hyllor, lådor och klädstänger? Inga problem. Behöver du extra förvaring för skor och accessoarer? Genom att involvera dig i designprocessen kan du få en garderob som är organiserad på det sätt som passar just dig bäst.

Stilren design

En platsbyggd garderob ger möjlighet att få en stilren och exklusiv design som passar in i rummets stil. Genom att välja snygga luckor i önskad kulör och material kan garderoben smälta in som en naturlig del av inredningen. Luckorna döljer dessutom stökiga kläder och skapar en känsla av ordning. Man kan också välja öppna hyllor för en luftigare känsla.

Högkvalitativa material

När du väljer en platsbyggd garderob kan du vara säker på att den är tillverkad av högkvalitativa material som håller länge. Luckor och lådor tillverkas med robust trä och gångjärn i metall. Hyllplanen är stabila och tål tung belastning. Detta gör att din garderob håller i många år framöver utan att slitas ut.

Personlig prägel

Genom val av färger, material och inredning kan du sätta en personlig prägel på din garderob. Speglar, belysning och inredningsdetaljer bidrar till att göra garderoben unik. Du kanske vill ha en garderob i ljust trä med naturella inslag? Eller en helt svart garderob för ett dramatiskt intryck? Möjligheterna är oändliga.

Professionell installation

Att installera en platsbyggd garderob kräver gedigen hantverkskunskap för att resultatet ska bli stabilt och hållbart. Därför är det viktigt att anlita professionella hantverkare. De har kunskapen och verktygen som krävs för att bygga garderoben på rätt sätt. Med en professionell installation kan du känna dig trygg i att garderoben sitter där den ska under lång tid.

Lång livslängd

Tack vare de gedigna materialen och den professionella installationen kommer din platsbyggda garderob att hålla i många år framöver. Detta gör att du kan njuta av din garderob under lång tid utan att behöva fundera på att byta ut den. En platsbyggd garderob är en investering för framtiden.

Unikt och exklusivt

Till sist är en platsbyggd garderob något unikt och exklusivt eftersom den är specialdesignad och byggd just för ditt hem. Du får en garderob som ingen annan har och som är optimal för just dina förutsättningar. Det bidrar till att göra sovrummet personligt och ger det ett lyxigt intryck. En platsbyggd garderob är helt enkelt det bästa sättet att få drömgarderoben.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *