Om oss

Heminredning handlar till stor om inspiration. Att hitta unika idéer, matcha material och skapa en stil och känsla. Men många har även ett intresse för historian bakom detaljerna, underhåll och hantverk. Vi försöker möta alla dessa intressen.

Inspiration

Inspiration är basen. Utan inspiration skulle heminredning inte vara så spännande som det är. Via bloggen kan du hitta personliga reportage, topplistor och inredningstips. Detta från personer som verkligen brinner för ämnet. Har du frågor eller önskar att vi tar upp något speciellt ämne så kontakta oss gärna.

Möbelvård

Med större fokus på miljön har även intresset för möbelvård vuxit. Det behöver inte vara svårt – bara du vet hur du ska göra. Vi drar vårt strå till stacken och visar på allt från enkla steg till mer avancerade projekt för att ge möblerna längre livslängd.

Guider

Hur bör man tänka gällande färgsättning? Hur byter man ett kuddfodral? Går det att inreda med enbart saker som hittas hemma? Följ gärna våra guider som steg för steg visar hur du gör.

Tävlingar

Det finns personer med fantastiska kunskaper inom heminredning som gärna visar upp sina kunskaper. Med fototävlingar och kunskapstävlingar hoppas vi kunna få ta del av de skatter som finns i Sverige. Dela med dig av dina bilder och din kunskap – och vinn presentkort.